FARTS 2014 / Bartomeu Ferrando

FARTS 2014 / Bartomeu Ferrando
14 febrero, 2016 Jesus Herrera

SOCIO: Bartomeu Ferrando (socio de honor de AVVAC)

ACTIVIDAD: FARTS’14.Performance i altres festivals

LUGAR: OCTUBRE CCC. C/ Sant Ferran, 12. València.

INFORMACIÓ: Farts’14. Performance i altres festivals és un esdeveniment d’art d’acció complex, major d’edat i amb vocació auto reflexiva, que actua sobre el seu medi des de la producció, la distribució, el registre i la formació. A més de performances en directe d’artistes consolidats inclou un taller intensiu de dotze hores amb el duo Los Torreznos –possiblement els perfórmers més destacats i reconeguts de les últimes dècades–, i un debat animat per cinc veus autoritzades; registre múltiple; lectura col·lectiva amb el públic; projecció de micrometratges; accions dels alumnes del taller i documentació històrica en exhibició i venda. Un esdeveniment singular en l’àmbit de l’art d’acció.

HORARI:

Divendres 23

19.30h – Performances de Los Torreznos, Anna Higueras, Graham Bell Tornado, Virgínia García/Natàlia D’Annunzio.

21.30h – Lectura col·lectiva de les accions amb el públic. Debat amb comentaris de Llorenç Barber, Carolina Boluda, Martina Botella, Bartomeu Ferrando i Montserrat Palacios

Dissabte 24

19.30h – Performances dels alumnes del taller. Selecció de micrometratges del Gran MicroFestival Mundial de MicroMetratges LowTech (GMFMMMLT).

Durant els dos dies oferim una Paradeta de publicacions obsoletes i actuals sobre art d’acció.

El col·lectiu Las Posterioris farà un registre múltiple de tot l’esdeveniment, al que es podrà accedir en la Web lasposterioris. wordpress.com/

——————————

FARTS’14. Performance i altres festivals es un evento de arte de acción complejo, mayor de edad y con vocación auto reflexiva, que actúa sobre su medio desde la producción, la distribución, el registro y la formación. Además de performances en directo de artistas consolidados incluye un taller intensivo de 12 horas con el duo Los Torreznos -posiblemente los performers más destacados y reconocidos de las últimas décadas-, y un debate animado por cinco voces autorizadas; registro múltiple; lectura colectiva con el público; proyección de micrometrajes; acciones de los y las alumnas del taller y documentación histórica en exhibición y venta. Un evento singular en el ámbito del arte de acción.

HORARIO

Viernes 23

19’30h – Performances de Los Torreznos, Ana Higueras, Graham Bell Tornado, Virginia García / Natalia D’Annunzio.

21.30h – Lectura colectiva de las acciones con el público. Debate con comentarios de Llorenç Barber, Carolina Boluda, Martina Botella, Bartomeu Ferrando y Montserrat Palacios.

Sábado 24

19’30h – Performances de los alumnos del taller de Los Torreznos. Selección de micrometrajes del Gran MicroFestival Mundial de Micrometrajes Low Tech (GMFMMMLT).

Durante los dos días habrá un Puesto de publicaciones obsoletas y actuales de arte de acción.

El colectivo Las Posterioris hará un registro múltiple de todo el evento, que se colgará en su Web: lasposterioris. wordpress.com/

farts cartel

 

Compartir
FacebookTwitter

AVVAC - Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló